Fontsuszter műhelye

„Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen”

Bár már elég régóta elkészült a magyarítása, de csak most jutott eszembe, hogy itt is közzétegyem az SP Weather időjárás előrejelző modult. Megtalálható a letöltések között.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Bizonyára másokkal is előfordult már, hogy egy összetett tartalmú (képeket, táblázatot, miegymást is tartalmazó) cikk szerkesztése közben nem csak egyszer, hanem akár több alkalommal is ellenőrizni kell a cikk végleges megjelenését, kinézetét a frontenden. Ekkor azonban a találat számláló (hit counter) is szigorúan számolja a megtekintések számát. Így lehet, hogy mire a cikk elnyeri végleges formáját, a számláló jónéhány "hamis" találatot gyűjt össze. Egy frissen közzétett cikknél pedig elég bután néz ki, hogy már X látogató megtekintette. Igaz, ezt valójában csak az admin tudja, a civil halandó nem, de azért ez nekem nem tetszett...

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Megjelent a Visitor Counter 2.5.4 verziója!

Letöltések között a VCNT Visitor Counter (Látogató számláló) modul frissített, 2.5.4 verziója, természetesen a magyar nyelvi fájlokkal kiegészítve.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

A Letöltések között már megtalálható a Phoca Gallery Slideshow Nivo modul is, a magyar nyelvi fájlokkal együtt.

Ezzel diavetítés készíthető egy modulban, pl. az oldal bannere alatti 'top1' modulban. Példa megtekinthető a Phoca Demo oldalán.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához.