Fontsuszter műhelye

„Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen”

Elkészült a Stickies 9.0d legfrissebb verziója, szerzője 2017. január 2.-én tette közzé. A verziók közötti különbségek a szerző oldalán tekinthetők meg.

Magyarításához a korábbi language90.dll fájl megfelelő, mivel a program szövegeiben nem történt változás.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Elkészült a Stickies 9.0c szoftver magyar fordítása!

Nagyon jó kis program, mellyel virtuális emlékezető cetliket hozhatunk létre képernyőnkön. A határidős cetlikhez figyelmeztetés is beállítható.

Hozzászólok (2 hozzászólás)

A legújabb, 2.2.1 verzió érhető el a Christian Thöing által készített Jelszó generáló alkalmazásból. Az alkalmazás telepítője letölthető a sourceforge.net-ről. A magyar nyelvi fájl - bejelentkezés után - innen, a Letöltések > Nyelvi fájlok kategóriából.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Jelszó generáló alkalmazás, melyet Christian Thöing készített. Hasznosnak tartottam, s mivel a program még "nem tudott magyarul", elkészítettem hozzá a magyar nyelvi fájlt. Az alkalmazás letölthető a sourceforge.net-ről, a magyar nyelvi fájl - bejelentkezés után - innen, a Letöltések > Nyelvi fájlok kategóriából.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Megjelent a KeePass jelszószéf legújabb, 1.21, illetve 2.17 verziója.
A "Jelszószéf a zsebben" című cikkben már az aktualizált linkek találhatók.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

iconA programot az 1.13 verzióig Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. fordította magyarra, de az időközben elkészült magasabb verzióhoz szükség volt az újabb szövegrészek fordítására is. Adva volt a lehetőség, hogy a fordítást folytassam, hiszen a nyelvi fájl egyszerű szövegszerkesztővel szerkeszthető.

Honlap: http://keepass.info/
A program telepítője letölthető innen. Itt többféle telepítőt találunk, Windows környezetbe töltsük le ezt: KeePass 1.21 (Installer EXE for Windows). A program egyébként a számítógépünkön a saját mappáján kívül máshová semmiféle függvénytárat, illetve egyéb összetevőt nem telepít.
Másik lehetséges (hordozható, portable) telepítési mód, ha a zip-be tömörített verziót töltjük le, és számítógépünkön, vagy a pendrive-on általunk létrehozott mappába egyszerűen kicsomagoljuk. Ekkor a Start menübe, Asztalra kerülő parancsikont is magunknak kell létrehozni, ami egyáltalán nem nagy feladat.

A 2.17 verzió futtatható telepítője letölthető innen, hordozható, zip-be tömörített változata pedig innen.

Magyar nyelvi fájl a jelenleg legújabb 1.21 verzióhoz letölthető innen, a jelenleg legújabb 2.17 verzióhoz pedig innen.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Nagyon jó kis program, mellyel virtuális emlékezető cetliket hozhatunk létre képernyőnkön. A határidős cetlikhez figyelmeztetés is beállítható.
Mivel a progit nagyon hasznosnak tartottam, és nem találtam hozzá friss, aktualizált magyar fordítást, így hát elkészítettem azt és elküldtem a szerzőnek is.

A program letölthető itt, a nyelvi fájl letölthető itt.

A letölthető zip fájlban lévő language70.dll fájlt egyszerűen be kell tenni a program mappájába, ami alapértelmezés szerint:
Windows XP-nél és 32 bites Windows 7-nél C:\Program Files\stickies,
Windows 7 64 bites verziója esetén C:\Program Files (x86)\stickies

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához.