Fontsuszter műhelye

„Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen”

1.3.9: Kisebb javítás – a nem kívánatos keretezés eltávolítása – a napkelte és napnyugta képekkel való megjelenítésében.

A legújabb verzió természetesen elérhető a Letöltések menüpont alatt.

Hozzászólok (2 hozzászólás)

1.3.8: A naptár már az egyházi mozgó dátumú ünnepeket is tartalmazza: Hamvazószerda, Virágvasárnap, Nagycsütörtök, Nagypéntek, Húsvét, Pünkösd, Szentháromság, Úrnapja, Jézus szíve

1.3.7: A „Nap kel óó:pp-kor, nyugszik óó:pp-kor” megjelenítése történhet most már szöveg helyett ikonokkal is.

A legújabb verziók természetesen elérhetőek a Letöltések menüpont alatt.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Kérdezte valaki, hogy a modul teljes tartalmát hogyan lehet balra|középre|jobbra igazítani. Eddig erre nem volt lehetőség - legalábbis az admin felületről beállíthatóan. De most már van! :)

Hozzászólok (7 hozzászólás)

nevnap-modul-download

Ahogy korábban a modul egyik kiírandó elemének kikapcsolhatóságát oldottam meg, most ezt a lehetőséget tovább bővítettem. Most már teljesen le lehet egyszerűsíteni a megjelenést, a minimálisan szükséges dátum egyszerű kiírásáig. Az admin felület is kicsit komfortosabb lett.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

nevnap_minNemrég egyik regisztrált látogatóm a Névnap modul beállítási lehetőségei között a "Napkelte/napnyugta" kiírás kikapcsolhatóságát hiányolta az admin felületen. Mivel nincs lehetetlen, ezt a lehetőséget is megvalósítottam. Minimális beállításokkal így néz ki.

Megjelenítésén is egy kicsit igazítottam: Az ünnepnap kiírására szolgáló sor a hétköznapokon (nem ünnep napokon) nem maradjon üresen. Ugyanígy a csillagjegyek megjelenítésére szolgáló terület helyén se legyen üres sor, a csillagjegyek kikapcsolt állapotában.

A modul ezzel egy új verziószámot (1.3.4) kapott. Elérhető a Letöltések menüpont alatt.

Hozzászólok (2 hozzászólás)

Nemrég egyik regisztrált látogatóm hiányolta a Névnap modul beállítási lehetőségei között a "Modul osztály utótag" beállításának lehetőségét az admin felületen.

Nos, most pótoltam ezt a lehetőséget. Most már a kiegészített/javított verziók tölthetők le.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Kisebb javítás történt a névnap modulon:

A június 4-i dátumhoz korábban ünnepnapként a Pedagógusnap volt bejegyezve, ami abban a tekintetben hibás, hogy a pedagógusnap változó dátumú ünnep - június első vasárnapján ünnepeljük -, így az ünnepnap-konstansok között nem szerepelhet.

A javítás következtében helyette június 4-ére a Nemzeti Összetartozás Napja került, fekete színnel.

A hiba az összes letölthető verzióban javításra került.

Hozzászólok (0 hozzászólás)

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához.